Bu haber kez okundu.

Havaların Isınmasıyla Birlikte İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı
banner229

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sivrisinek ve haşereyle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına başladı.

Belediye bünyesinde kurulan ilaçlama ekipleri, bölge genelindeki ilaçlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Özellikle yaz mevsiminin yaşandığı günlerde ilaçlamaya büyük önem veren Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, haftanın her günü sabah ve akşam saatlerinde belirlenen mahallelerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, her gün cadde ve sokaklarının yanı sıra, haşerelerin üreme kaynağı olan yerleri de ilaçlıyor.

Yaz aylarının sivrisinek ve haşeresiz geçmesi için çalışmaların rutin olarak sürdürüldüğünü belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü, “ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarına başladı. Yaz aylarının rahat geçmesi için bu tür çalışmalara büyük özen gösteriyoruz.

Ekiplerimiz yıl boyunca daha önceden belirlediğimiz larva odaklarını ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar il merkezi başta olmak üzere mahallelerimizde rutin olarak sürdürülüyor. Yeşil alanlar, su birikintileri, kanallar, fosseptik çukurları ve gübrelik alanlarda etkin bir ilaçlama çalışması yapıldı.” İfadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.