Bu haber kez okundu.

“Hatr-ı Kahve” Hizmet Vermeye Başladı
banner229

Siirt'te tüm çalışanları bayan olan "Hatr-ı Kahve" Genç Girişimci bayan hemşerimiz Celile Esra Ası Güneş tarafından Bahçelievler Mahallesi Hz. Fakirullah Caddesi Halid Bin Velid Camii eski KYK karşısında Siirtlilerin hizmetine açıldı.

Siirt Teknik Elemanlar Birliği Başkanı Mansur Güneş ve eşi Esra Celile Ası Güneş'in hizmete açtığı "Hatr-ı Kahve" yöneticisinden tüm çalışanlarına kadınların hizmet ettiği son derece konforlu olan mekan, lezzetli serpme kahvaltı ve her gün bir yöresel yemek çeşidiyle müşterilerin karşısına çıktı.

Yeni iş yerinin açılışından dolayı ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı tanıtım toplantısıyla bir araya gelen Genç Girişimci bayan hemşerimiz Celile Esra Ası Güneş, yeni bir konseptle hizmete girdiklerini ve misafirlerini maharetli aşçı ve tecrübeli personelleriyle güzel bir aile ortamında ağırlayacakları için mutluluk duyduğunu ifade ederek, tanıtım toplantısına iştirak eden yerel ve ulusal basın mensuplarına teşekkür etti.

Siirt'teki yerel ve ulusal basın mensupları ile Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden oluşan gönül dostlarını kahvaltıda ağırlayan işyeri sahibi Mansur Güneş'te, davete icabet eden tüm gazetecilere teşekkür etti.

Kahvaltı sonrası mekanı gezen davetliler, temiz ve güler yüzlü çalışanları, dekoratif yapısı ve şehrin en otantik mekanına tam not verdi.

Yılbaşı programı için (canlı müzik) rezervasyon : 0 544 542 56 65 Mansur Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri batur 5 yıl önce

Hayırlı olsun
Güzel insanların çabasıyla açılan güzel bir mekan
Güzel kazançlar diliyorum