Bu haber kez okundu.

Hatay'dan Acı Haber: Siirtli 1 Askerimiz Şehit Oldu
banner229

Hatay-Suriye sınırında nöbet tutan Siirt nüfusuna kayıtlı Mehmet Kaya (21) adlı asker, açılan ateş sonucu şehit düştü. 

Olay, Yayladağı ilçesi Aşağıpulluyazı Hudut Karakolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde sınır mevziinde nöbet tutan asker Mehmet Kaya (21), Suriye tarafından açılan ateş sonucu başından ve sağ omzundan vuruldu.

Şehit düşen asker, Yayladağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ön otopsisi gerçekleşti.
Siirt nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Şehit Mehmet Kaya'nın naaşı daha sonra ambulansla Hatay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şehit Mehmet Kaya,bugün yapılacak olan askeri törenle memleketi Siirt'e gönderilecek
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama
Hadiseyle ilgili açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanlığı: ''Yayladağı/Hatay sınır hattında 6 Nisan 2019 tarihinde nöbet esnasında, teröristlerce açılan ateş sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur'' ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.