Bu haber kez okundu.

Hami Mandıralı, Şirvanlı Öğrencilerle Buluştu
banner229

Trabzonspor’un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Şirvan’da öğrencilerle bir araya geldi. Mandıralı, futbolculuk dönemlerinde yaşadığı tecrübeleri, öğrencilerle paylaştı.

Siirt Valiliği himayelerinde "Spor Yapıyorum Ülkemi Seviyorum " SODES projesi kapsamında ilimizde yapılan etkinliklerden sonra Şirvan İlçemize de misafir olan, ülkemizin yetiştirdiği Trabzonspor ve Milli Takımın efsane Futbolcusu Hami Mandıralı, Şirvan SODES Kültür Merkezinde Kaymakam Memiş İnan tarafından ağırlandı.
Şirvan SODES Kültür Merkezinde öğrencilerle söyleşi tarzında gerçekleşen konuşmada, kendi hayatından örnekler veren ve her zaman fair-play anlayışını ön planda tuttuğunu belirten Hami Mandıralı, futbol hayatı boyunca sadece bir kez kırmızı kart gördüğünü dile getiren
 Mandıralı, sorulara da cevap verdi.

Çocukların kendilerine bazı hedefler koyması gerektiğini söyleyen Hami Mandıralı, “Futbol insanları çok önemli yerlere taşıyor. Aynı zamanda para kazanıyor ve ailenizin geçimini sağlıyorsunuz” dedi
Söyleşide söz alan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Spor'un ahlâki yönüne dikkat çekerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün : " Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözü üzerinden, gençlere sporun gerçek amacını ifade etti.

Söyleşi sonunda Şirvan Kaymakamı Memiş İnan,Hami Mandıralı'ya tiftik battaniyesi üzerine işlenmiş Türk Bayrağı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.