Bu haber kez okundu.

Hami Mandıralı, Başsavcı Cansever ve Baro Başkanı Dilek'i Ziyaret Etti
banner229

Siirt ASKF Başkanlığınca yürütülen “Spor Yapıyorum Ülkemi Seviyorum” ve Siirt Belediyesi’nce yürütülen “Sporla Güçlü Yarınlara” SODES projeleri kapsamında bir dizi etkinlik ve söyleşiye katılmak için ilimize gelen Trabzonspor ve Milli Takım Eski Futbolcusu Hami Mandıralı Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever ve Baro Başkanı Av.Nizam Dilek’i ziyaret etti.

Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, Trabzonspor ve Milli Takım Eski Futbolcusu Hami Mandıralı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hami Mandıralı, sohbet sırasında "Savunma hakkı gibi önemli bir kamu hizmeti görevini yerine getiren, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün sağlanmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin güvencesi olan avukatlarımız, adaleti tesis etmek için özveriyle mesleklerini icra etmektedir. Tüm avukatlara meslek hayatlarında başarılar diledi."

Baro Başkanı Av.Nizam Dilek,Hami Mandıralı’ya günün anısına plaket verdi.

Hami Mandıralı daha sonra Baro Başkanı Av.Nizam Dilek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever’i ziyaret etti.

Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hami Mandıralı’ya günün anısına tablo hediye ederek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.