Bu haber kez okundu.

HALKIMIZIN HİZMETKARLIĞINA TALİBİM
banner229
 Medya Siirt’te yapılan 2015 Genel seçimlerinde kimi milletvekili görmek istiyorsunuz anketinde 30 yıllık eğitimci Rafet Eren’in tüm aday adayları kadar oy alması çok dikkat çekti.

Kendisiyle yaptığımız görüşmede halkın bu desteğini neye bağlıyorsunuz sorusuna Eren,Halkımızın bu teveccühüne çok teşekkür ederim. Dini ırkı,dili ne olursa olsun insanları çok seviyorum. Giyeceğim elbiseden çok başkasına giydirdiğim elbise beni daha çok mutlu ediyor. İnsanlara yardımcı olmak tek mutluluk nedenimdir. Eğer bu destek devam ederse inşaallah 10 Şubat’tta görevimden ayrılır ve Ankara’da her Siirtlinin eli ayağı,kulağı kısaca hizmetkarları olurum. Öyle bir vekillik yapacağımki Cumhuriyet tarihinde örnek olacak ve fani dünya ya göç ettikten sonra rahmetle anılacağıma eminim.

BİRAZ KENDİNİZİ TANITIRMISINIZ?

Bende herkes gibi Allah’ın yarratığı zavallı kullarından biriyim.dini inançları güçlü bir aileden yetiştim. Babam Kürt,annem Arap asıllı olduğu için her kesimden destek alacağıma inanıyorum. Zaten anketlerdeki bu rakamlar bunu gösteriyor. Halkımız artık yeni yüzler görmek istiyor.24 saat telefonu açık olan vatandaşın hastasına koşan,derdine ortak olacak,koltuğunu değiştirmiyeceği inançlı insanlar istiyor. Ankara’da evim herkesin evi olacak acınız acım, sevinciniz sevincim olacak. Eğer böyle olmayacaksa Allah bu büyük sorumluluğu bana nasip etmesin. Tüm Siirtlilerin hizmetkarlığına talibim. Müthiş projelerim var. İnşaallah adaylığım kesinleşirse bu projelerimi açıklayacağım. Kısaca Siirt hayat bulacak,yapılacak o kadar iş var ki onun için 1 günüm boş geçmeyecek.
Siyasi yönden biraz ipucu verebilirmisiniz?

Sayın Cumhurbaşkanımızla aynı gelenekten geliyorum.Yani Milli Türk Talebe Birliği.Gençliğimizi ve yıllarımızı Sayın Cumhurbaşkanızmızla beraber ayrı yerlerde bile olsa aynı gelenek ve görüşlerle,inançla yoğrulduk,bu nedenle çok sevinçliyim.

Kısaca dünya ve ahiret bakış açım Önce yüce Allah’ımı,Erbakan Hocamı. Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Bunu bütün Kurtalanlı ve Siirtli ve beni tanıyan herkes bilir Siirt’te hangi telefon numarasını çevirirseniz Rafet Eren’i sorunca hepsi aynı cevabı verir. Ömrümde başka bir görüş benimsemedim. Sade ve sade olan Sayın Erdoğan’ın yolunu izledim ve bu yolda hizmet vermek benim için bir şereftir. Tekrar tekrar desteklerini esirgemeyen her büyüğüme saygılarımı ve teşekkürlerimi arz ederim. Genel seçimlerin ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesiniz yüce rabbimden dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal BAĞRIYANIK 9 yıl önce

gel be rafet hocam halkımızın senin gibi insanlara ihtiyacı var hiçbir koltuğun seni değiştirmeyeceğine inanıyoruz

Avatar
cemal yalçin 9 yıl önce

of be şimdi rahatladm rafet hoca ha müthiş harika bir haber ölümüne seninleyiz hocam

Avatar
mehmet okur 9 yıl önce

rafet hocam için ilk defa oyumu değiştireceğim söz o gerçek bir gariban dostudur....

Avatar
nasih serhat 9 yıl önce

rafet hocam nice doktorlar öğretmenler avukatlar yetiştirdin sana vekillik yakışır

Avatar
nasih serhat 9 yıl önce

rafet hocam nice doktorlar öğretmenler avukatlar yetiştirdin sana vekillik yakışır

Avatar
mustafa kurtalanlı 9 yıl önce

yahu şu meclise birde bizden biri bir gariban gitsin

Avatar
mehmet koçer 9 yıl önce

kürt sorununa nasıl bakıyorsunuz hoca açıkla

Avatar
mehmet koçer 9 yıl önce

kürt sorununa nasıl bakıyorsunuz hoca açıkla