Bu haber kez okundu.

Halikarnas Balık Evine Yoğun İlgi
banner229

Balık fiyatlarının düşmesiyle vatandaşın talebi arttı. Vatandaşlar en çok ızgaralık balıkları tercih ediyor. Balık tezgahları dolunca fiyatlar düşmeye başladı.

Balık fiyatlarının yurt geneli ile birlikte Siirt’te de düşüşe geçmesiyle vatandaşlar Halikarnas  balık evine akın etti.

Halikarnas Balık Evinde en çok satılan balık türlerinin ise fiyatlarından ve lezzetinden dolayı hamsi, Alabalık,Levrek ve Çupra olduğu öğrenildi.

Siirt’te balık fiyatları vatandaşın yüzünü güldürmeye başladı. Fiyatlardan memnun olan vatandaşlar gibi diğer memnuniyet yaşayan kesim ise balık bolluğu dolayısı ile esnaflar oldu.

İlimizde balık fiyatlarının düşmesi ile vatandaşlar Halikarnas  balık evine yoğun ilgi gösterirken balıkçı esnafı Veysi Kezer, hamsi,alabalık,levrek ve çupra gibi balıklara olan ilginin yoğun olduğunu belirtti.

Halikarnas Balık Evi yetkilisi Veysi Kezer, Balık fiyatların vatandaşların kesesine göre olduğunu ifade ederek, Millet bu sene bol bol Halikarnas Balık Evinde balık yiyecek. İnsanlara, bu senede Allah nasip ederse, uygun fiyata balık yedireceğiz.

Yıllarını balıkçılığı atayan Türkiye’nin her denizinden balık temin eden balıkçı Veysi Kezer tarafından Abdulgaffar Okkan Caddesi eski vergi dairesi yanında hizmet veren Halikarnas Balık & Et Balık ferah ortamı ve sunduğu bol çeşitle deniz ürünlerini sevenlerin uğrak mekanı olmaya devam ediyor.

Kezer, “Şu anda hamsi 10 ile 15 TL arası, Alabalık 25 TL, Çupra ve Levrek 30-35 TL arasında tezgahlarda satış yaptıklarını belirten Kezer, en güzel büyük balıklarda levrek ondan sonra lüfer zamanı en bol zamanlarından bir tanesi, levrek, çupra değişik balık çok bu sene. Şuanda çeşit çok böyle giderse güzel balık yiyecek halkımız. Balık demek sağlık demek diyoruz bol bol balık yiyin diyoruz vatandaşa” dedi.

Halikarnas balık evine gelen vatandaşlarda fiyatların ve balık türlerinin bol olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.