Bu haber kez okundu.

Halenze Mahallesinden İl Genel Sekreteri Güldoğan’a Teşekkür Plaketi
banner229
Siirt’in Halenze Mahallesi Muhtarı Faysal Aydın Mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Mahalle sakinleri adına İl Özel Müdürü ve İl Genel Sekreteri Recep Güldoğan’a teşekkür plaketi verdi.
İl Genel Sekreteri Recep Güldoğan’ı makamında ziyaret eden Halenze Mahalle Muhtarı Faysal Aydın, mahallelerinin il merkezine 6 kilometre mesafede olduğunu belirterek, “Buna rağmen İl Özel İdarenin mahallemizde yaptığı çalışmalardan dolayı başta İl Genel Sekreterimiz Recep Güldoğan olmak üzere, tüm çalışanlara mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum. Mahalleli olarak da bu duygularımızı plaket vererek göstermek istedik” dedi.
Plaketten dolayı mahalle sakinleri adına Aydın’a teşekkür eden İl Genel Sekreteri Recep Güldoğan ise, “Öncelikle bu yörenin bir evladı olarak temsil ettiğim kurumum adına böyle anlamlı bir plaketi almak beni oldukça gururlandırdı.
İl Özel İdaresi olarak herkese eşit mesafede hizmet sunduklarını belirten Güldoğan, Özellikle kışın sert geçtiği yerlere ben ve ekibim, gece gündüz demeden hizmet verebilmek için çalıştıklarını ve bunun karşılığında vatandaşlarımızdan gelen teşekkür mesajları bize tüm yorgunluğumuzu unutturuyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.