Bu haber kez okundu.

 Güz Dönemi Ağaç Budama Çalışmaları Başladı
banner229
Siirt belediyesi bünyesinde kentte bulunan park, bahçe, kaldırım ve orta refüjlerdeki ağaçların daha güzel bir görünüm sağlamak amacıyla Güz dönemi ağaç budama çalışmaları başladı.
Siirt belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü bünyesindeki Park ve Bahçe düzenleme ekipleri tarafından kentte bulunan park, bahçe, kaldırım ve orta refüjlerdeki ağaçların daha güzel bir görünüm sağlamak amacıyla Güz dönemi ağaç budama çalışması başlatılırken, güz döneminde yapılan budama çalışmaları kapsamında, ağaçlarda yaz mevsimi boyunca kurumuş, kırık, ezik ve hastalıklı dalların kesiliyor. Güz döneminde yapılan budama çalışmasının ağaçların uyku döneminde yapılmasının ağaçlara herhangi bir zarar vermediği ve İlkbahar mevsimi ile beraber ağaçların daha güzel bir görünüm ve canlılık vereceği belirtildi.
Budama çalışmalarının hava şartlarının el vermesi halinde bir hafta içinde tamamlanacağı ve budanan ağalardan elde edilen çalı-çırpı ve odunların Dudêran Şangal kampında kalan Êzidi yurttaşların yakacak ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.