Bu haber kez okundu.

Güres Caddesi Gökkuşağı Renkleri İle Süsleniyor
banner229
Siirt belediyesi bünyesinde yürütülen “İçinde Yeşillikler Olan Bir Siirt Değil, Yeşillikler İçinde Bir Siirt” projesi kapsamında başlatılan çalışmalar aralıksız devam ederken, proje çerçevesinde Güres caddesinde başlatılan peyzaj çalışması kapsamına caddede bulunan korkuluklar rengârenk boyanarak, cadde Gökkuşağının renkleri ile süsleniyor.
Siirt belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü bünyesinde yürütülen “İçinde Yeşillikler Olan Bir Siirt Değil, Yeşillikler İçinde Bir Siirt” projesi kapsamında başlatılan çalışmalar aralıksız devam ederken, proje çerçevesinde Siirt’tin vitrini olan Güres caddesinde başlatılan peyzaj kapsamında cadde bulunan korkuluklar boyanarak gökkuşağı renkleri süsleniyor.
Hafta içinde tamamlanması hedeflenen boyama çalışması ardından cadde de bulunan ota refüjlerde mevsimlik çiçeklendirme çalışmasının yapılacağı ve caddenin giriş ve çıkışına nar heykeli konulacağı belirtildi.
Kentte bulunan park, bahçe ve orta refüjlerde Güz dönemi çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, bu sabah saatlerinden itibaren çalışmalar kapsamında ağaç budama çalışmaları başlatılırken, yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları kapsamında kent genelinde belirlenmiş boş alanlarda yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.