Bu haber kez okundu.

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Adıyaman'da Buluştu
banner229

Başkanlığını Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik'in yaptığı Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF), aylık yönetim kurulu toplantısını Adıyaman'da gerçekleştirdi.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, SiirtÇalışan Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Turan Koyuncu ve Ömer Özer’in yanı sıra Güneydoğu'nun 8 ilinden gazeteciler katıldı.

ADIYAMAN VALİSİ, GGF'Yİ AĞIRLADI

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya'nın daveti üzerine Adıyaman'a gelen gazeteciler, Adıyaman Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper de hazır bulundu.

Vali Erin, GGF Başkanı Mehmet Çelik'ten federasyonun yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Erin, ziyaretin sonunda gazeteciler hediye takdim ederken, GGF Başkanı Mehmet Çelik de çiçek takdiminde bulundu.

REKTÖR, GAZETECİLERE ÜNİVERSİTEYİ GEZDİRDİ

Vali Abdullah Erin'e yönelik ziyaretin ardından Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü ziyaret eden gazeteciler, üniversitenin öğrenci profili ve akademik çalışmalarla ilgili bilgi edindi. Gazetecilere üniversiteyi gezdiren Rektör Gönüllü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GAZETECİLER, ADIYAMAN BELEDİYESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Güneydoğu'nun 8 ilini içinde barındıran GGF, Adıyaman Belediyesine de ziyarette bulundu. Belediye Başkan Vekili Sait Kutlu tarafından ağırlanan gazeteciler, Adıyaman'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

GGF BAŞKANI ÇELİK, TEŞEKKÜR ETTİ

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Çelik, yerel gazetelere verilen değerin arttırılması ve sorunlarının çözümü için kentlerde düzenledikleri yönetim kurulu toplantılarının önem taşıdığını söyledi.

Çelik, kendilerine ev sahipliği yapan Adıyaman Valisi Abdullah Erin ile Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya 'ya teşekkür etti.

DİŞKAYA, KONUKLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Güneydoğu'nun 8 ilinden gazetecileri Adıyaman'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya "Meslektaşlarımızı hoşgörünün ve huzurun kenti Adıyaman'da ağırlamaktan onur duydum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.