Bu haber kez okundu.

Gül ve Ayaz Ailelerin Mutlu Günü
banner229

Eski Belediye Başkanlarımızdan Mervan Gül’ün biricik oğlu Sinan Gül ve Kurtalan Belediyesinde çalışan Ahmet Ayaz’ın biricik kızı Dilan Ayaz ile görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

İlimizdeki hocalar tarafından Türkçe, Kürtçe ve Arapça mevlidi şerif okundu. Düğün halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

Peri Masalı Düğün salonunda düzenlenen düğün törenine iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever,AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Batman AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, kurum müdürleri ve Gül ve Ayaz Ailesinin yakınları ve dostları düğün törenine katılan isimler arasında yer aldılar.

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek,“Gençlerimizden ülkemize ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmesini temenni ederek, Mervan Gül'ü tebrik ederek, gençler dünya ve ahirette mutluluklar diledi." Daha sonra Sorgun, elindeki evlilik cüzdanını Gelin Dilan Gül’e vererek, genç çifti tebrik etti.

Törene katılan konuklarına teşekkür eden Mervan Gül ise, “Rabbime şükürler olsun. Evlatlarımızın mutluluğunu yaşamayı bizlere nasip etti. Tabi bu arada çok sayıda dostumuz kardeşimiz bizleri onurlandırdılar. Bütün dostlarımıza, misafirlerimize bizlerle beraber oldukları için, yalnız bırakmadıkları için, hem bizlerin hem de evlatlarımızın mutluluklarını paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum” diye konuştu.

Medya Siirt olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.