Bu haber kez okundu.

Bakan Arslan, Düzenlediği Basın Toplantısında Başkan Özcan’a Yol Müjdesini Verdi
banner229

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Siirt Valiliği toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında – Siirt-Pervari Yolu ile ilgili müjdeyi verdi.

Bakan Arslan Başkanlığında Siirt Valiliği çok amaçlı toplantı salonunda Siirt il genelinde yürütülen haberleşme ve ulaşım yatırımları masaya yatırıldı.

Toplantıya Vali Ali Fuat Atik, Siirt Ak Parti Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay, Ulaştırma Bakanlığı Kurmayları, il Yöneticileri, ilçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile yatırımcı kurum müdürleri katıldı.

Toplantı sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, Siirt ili genelinde yürütülen ulaşım ve haberleşme yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Arslan, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a Pervari-Siirt Karayolu ile ilgili müjdeyi verdi.

Bakan Ahmet Arslan burada yaptığı açıklamada; “Siirt- Pervari yolunun 90 km olduğunu bu yıl 46’km’lik bölümünün iki ayrı yol alternatifi üzerinde yapılan çalışmaların nihai aşamaya geldiğini, bu yıl ihalesi yapılan 46’km’lik yolun 10 metre genişliğinde sıcak asfalt olarak yapılacağını belitti.

Bakan Arslan, yolun geriye kalan 44’km’lik kısmının da bu yıl içinde proje etüt çalışmalarının da tamamlanarak en kısa zaman ihaleye çıkarılacağını  sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan’da Pervari yolunun ilçemiz için en büyük sorun olduğunu ifade ederek, Sayın Bakanımızın bu müjdeli haberi, tüm Pervari halkında çok büyük bir sevinç yaratmıştır.

Başta Bakanımız Sayın Ahmet Arslan olmak üzere,göreve geldiği günden beri her zaman bizlere destek olan Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e, Siirt Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Yasin Aktay’a ve il Başkanımız Sayın Fuat Özgür Çalapkulu’na ve emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara, Pervari halkı adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.