Bu haber kez okundu.

GÖNÜLLÜ GENÇLER HAYVANLAR İÇİN PARKLARA YEM BIRAKTI
banner229
Siirt Gençlik Merkezi Gönüllü gençleri, soğuk karlı kış günlerinde yiyecek bulamayan hayvanlar için şehrin belli noktalarındaki park ve bahçelere kuru ekmek bıraktı.
Siirt Gençlik Merkezi, gönüllüleri ile birlikte artan soğuk kış koşulları ile birlikte yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve kuşları beslemek için şehrin belli noktalarına ekmek ve yem bıraktı.
Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kurumumuz her zaman şefkatini göstermiştir. Siirt Gençlik Merkezi olarak sadece insan için değil doğada yaşayan diğer canlılar için de elimizden geleni yapmaktayız. Yaratılan her canlıya karşı sorumluluğumuz bulunmaktadır.
Muhtaçlara yardım etmek bizim görevimizdir. Bu soğuk kış günlerinde yiyecek bulamayan canlılara da şehrin belli noktalarına, park ve bahçelere yem bırakarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Bu konuda da halkımızı duyarlı olup bu konuda desteğe davet ediyorum. Herkes kapısının veya penceresinin önüne yem bırakarak kuşların açlıktan ölmesini engelleyebilir" dedi.
Siirt Gençlik Merkezi gönüllü gençleri yaptıkları açıklamada; Sizde bu soğuk kış günlerinde bahçenizde, balkonlarınızda hayvanlar için yiyecek bırakarak onların hayata tutunmalarını sağlayabilirsiniz. Hayvanların sizin bir parça ekmeğinize ihtiyaçlarının olduklarını unutmayın... 
Etkinliğe katılan gençlerin duygu ve düşüncelerini sizlerle paylaşıyoruz, 
Eda YÜKSEK "İyilik yapmaktan vazgeçme yapılmasına da vesile ol"
Abdulkadir BASKIN "İnsan olmak merhametli olmayı gerektirir."
Alişan AKTAŞ "Ekmeğiniz çöpe gitmesin hayra gitsin"
Ahmet BEYTEKİN "Ekmeğiniz israf olmasın sokak hayvanlarına yem olsun"


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.