Bu haber kez okundu.

Göncü ve Menteşe Ailelerinin Mutlu Günü
banner229

Antalya ilinde ikamet eden Siirtli işadamı Tarkan Göncü ve muhterem eşi Makbule Göncü’nün biricik kızları kaymakam adayı Nazlı Pınar Göncü, hayatını Cumhuriyet Savcısı Ercan Menteşe ile birleştirdi.

Dün gece Çorum Arena Düğün Salonu'nda düzenlenen görkemli düğün törenine, Göncü ve Menteş aileleri, yakınları, dostları, iş, bürokrasi ve siyaset çevresinden çok sayıda davetli katıldı.
Konfeti eşliğinde düğün salonuna gelen gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Davetliler, düğün organizasyonunun çaldığı parçalar eşliğinde geç saatlere kadar oyun oynayarak, halay çekerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Pasta kesimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle düğün töreni sona erdi.

Tarkan Göncü şahsında genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 6 yıl önce

habercilik bumu...magazin programın döndü...siirtin tek sorunu bumu????