Bu haber kez okundu.

GİRİŞİMCİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ
banner229
Siirt Sosyal Girişimci Kadın Derneği Başkanı Nurten Temiz ve yönetim kurulu üyeleri, Girişimcilik haftası münasebetiyle Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, DİKA ve Kosgeb İl Müdürlüklerini gezerek girişimcilik haftalarını kutlayarak kendilerine gül dağıttılar.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken bayan girişimci sayısının artması temennisinde bulundu.
DİKA Siirt Sorumlusu Ömer Faruk Mergen kadınlarımızın girişimcilik alanlarında son zamanlarda büyük bir atılım içerisine girdiğini ve DİKA olarak yapacakları projelerle kendilerine her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi.
  KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç yaptığı açıklamada, yeni iş kurmak isteyenlere geri ödemesiz kredi desteği verildiğini belirten Özkılıç. Kadın ve engelli girişimcilere daha özel hibe destekleri olduğunu , Yeni iş kurmak isteyenler, işletmelerini açmadan önce mutlaka müdürlüğümüzden bilgi almalarını istiyoruz. KOSGEB yeni kurulacak işletmelere 30 bin lira geri ödemesiz üst limitli hibe ile 70 bin lira geri ödemeli faizsiz kredi desteği veriliyor. Ayrıca kadın ve engelli girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyoruz. İş kurmak veya işini geliştirmek isteyen girişimcileri bekliyoruz" dedi. 
Siirt Sosyal Girişimci Kadın Derneği Başkanı Nurten Temiz yaptığı açıklamada, Gençleri girişimciliğe teşvik etmek amacıyla tüm dünyada kutlanan Global Girişimcilik Haftası etkinliklerinin, ilimizde girişimcilik hakkında farkındalık yaratmak, gençlere etkin girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak sunmak ve girişimcilik ortamının paydaşları arasında dayanışma yaratması temennisinde bulunmak amacıyla ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.
  Siirt Sosyal Girişimci Kadın Derneği Başkan Nurten Temiz, İşkur, Ticaret ve Sanayi Odası ve Koskeb iş birliği ile açılan Girişimcilik kursuna 25 kişinin katıldığını kursta 5 bayanın bulunması kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Temiz, sayının artması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.