Bu haber kez okundu.

Genelkurmay'dan Siirtle İlgili Basın  Açıklaması
banner229
 19 Ağustos 2015 tarihinde saat 14.10 sularında Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen unsurlarımıza Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır.

Patlama sonucunda Kahraman sekiz personelimiz şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKTAN 9 yıl önce

heppimizin ve türk silahlı kuvvetlerinin başı sağ olsun, allah ailelerine sabır versin, ben bir vatandaş olarak bu olaylardan yılmamak lazım, halkın bu olaylara karşı dik durması, ve yardımcı olması lazım, bizler heppimiz aynı gemideyiz, bu gemi su alırsa gemi de batar, bizler de batarız süriyenin, ırakın, libyanın halini görün, bunlardan ders almıyormusuz.allah bu vatanın, yar ve yardımcısı olsun.