Bu haber kez okundu.

GENÇLİK MERKEZİNDE YAZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde gençlere yönelik yaz dönemi açılacak kurslar için kayıtlar devam ediyor.
Gençlik Merkezinde açılacak olan kurslarda 12-29 yaş arasındaki gençlere; gitar, keman, bağlama, halk oyunları, ney, yan flüt, tiyatro, koro, masa tenisi, satranç, mangala, ebru, hat, osmanlıca, tezhip, çini işlemeciliği, ahşap boyama, kilim dokumacılığı, dekoratif mumculuk, diksiyon, resim, ingilizce, bilgisayar, f klavye branşlarında eğitim verilecek. Sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda açılacak olan kurslarla, gençlere kültürümüzün özümsetilmesi, yeteneklerini keşfetmeleri, özgüvenlerinin sağlanması, serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları amaçlanıyor.
Kurslar ücretsiz olup kayıtlar Gençlik Merkezinde yapılmaktadır.
Adres: Bahçelievler Mahallesi Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Yanı. Tel: 0 484 223 54 21

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.