Bu haber kez okundu.

GENÇLİK MERKEZİNDE KARDEŞLİK BULUŞMALARI
banner229
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında düzenlenen protokol kapsamında Siirt Gençlik Merkezinde Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Siirt İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz kuran kursu öğrencilerine yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlenmeye başlandı.
Yaz Kuran Kursunun kız öğrencileri Gençlik Merkezinin yeni hizmet binasında düzenlenen etkinliklere katılarak, Kuran okumanın yanı sıra sportif faaliyetlerden de faydalandılar.
Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Hüsam Olgaç, İl Müftüsü Faruk Arvas ve Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin’in katıldığı açılış programında öğrencilere Kardeşlik konulu kısa film izlettirildi. Yapılan konuşmaların ardından Genlik Liderleri tarafından gençlik merkezi hakkında bilgiler verildi.
Öğrenciler daha sonra sportif faaliyetlere katılarak; Basketbol, tenis, dart, mini golf oynama imkanı buldular.
Ramazan ayı boyunca devam edecek bu faaliyetler kapsamında sabah 10:00 ila öğleden sonra 14:00 saatlerinde öğrenciler Gençlik merkezinde faaliyetlere katılacaklar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.