Bu haber kez okundu.

“Gençliğini Uyuşturma“ Panelinin İkinci oturumu Üniversite Öğrencilerince İlgi Gördü
banner229

 Genç Memur-Sen Siirt İl Temsilciliği'nce, "Gençliğini Uyuşturma" panel düzenledi.

Siirt Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Konferans Salonu'nda, Genç Memur-Sen Siirt İl Temsilciliği,İl Emniyet Müdürlüğü, Siirt Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortak yapılan "Gençliğini Uyuşturma" panelinin ikinci oturumu Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesi Mimar Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda üniversite öğrencileri, Öğretim görevlileri ve kamu kurum temsilcileri katıldı.

Panelin açılış konuşması yapan Genç Memur-Sen Siirt Temsilcisi Selçuk Yılmaz, Genç Memur-Sen'in özlenen ve beklenen neslin dirilişinin müjdecisi olarak yola çıktığını söyledi.

"İlim, İrfan ve Hikmet Yolunda Çağın Soylu Gençliği" sloganı ile 81 ilde, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşunun bünyesinde, çağın koşullarına uygun çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Yılmaz: "Uyuşturucunun gençler üzerindeki etkisi, bağımlılığın zararları ve son dönemde yaygın olan sentetik uyuşturucuyu dikkat çekip farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Madde bağımlılığına ve bunun toplumsal yönden oluşturduğu yıkımlara karşı gençliğin dikkatini çekmek istiyoruz. Bu yönde çeşitli etkinliklerimiz olacak ve bu panele benzer konferanslarımız devam edecektir."

Medeniyetlerinin gençliğe ve gençlerin yetiştirilmesine her zaman önem verdiğini belirten Yılmaz, "Çünkü gençler, her zaman bir milletin geleceğinin teminatı olmuştur. Unutmamalıyız ki çağ açıp, çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet de, İstanbul'u fethettiğinde 21 yaşındaydı. Unutmayalım ki "bir neslin geleceğini bir önceki nesil belirler" gençlerini iyi yetiştiren bir milletin istikbali daima aydınlık olacaktır" dedi.

Moderatörlüğünü Siirt Eğitim-Bir-Sen İl Başkan vekili Zekeriya Batur'un yaptığı panele, Çocuk Psikiyatri Uzmanı Dr. İrem Hamamcıoğlu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve polis memuru Nurettin Gümüş konuşmacı olarak katıldı.

 Panelde yapılan sunumlar la da uyuşturucu maddenin tehlikeleri anlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veysi 9 yıl önce

güzel bir etkinlik olmuş fakat devamıın olması gerek

Avatar
ahmet gül 9 yıl önce

panelin konusu de iş panel anmakla vali ve emniyet müdürü un sahiplenme si gördüğüm kadarıyla vali beyler yok .