Bu haber kez okundu.

GENÇLER HAYALLERİNİ SAHNEYE TAŞIDI
banner229
Gençlik ve Spor Bakanlığınca "Hayallerini Sahneye Taşı" sloganıyla 81 ilde düzenlenen “Gençlik Merkezleri Arası Skeç Yarışması” Siirt’te düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezinde düzenlenen skeç yarışmasında gençler kaleme aldıkları senaryoları sahnede gösterime sundu.
Skeç Yarışmasına 14-29 yaş aralığındaki gençler, ekipleriyle birlikte başvurdular. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilen gençler değerler eğitimi konularında komedi ve dram türlerinde oyunlar sahnelediler.
Skeç yarışmasıyla, kültürümüzün önemli bir parçasını teşkil eden, tiyatronun alt dalı olan skeç sanatının gençlerimiz arasında yaygınlaştırılması, benimsenmesi, özgüven sahibi ve kendini ifade edebilen gençlerimizin sanata sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amaçlanıyor.
Yarışmanın sonuçları sosyal medya hesaplarından duyurulacak olup, il birincisi ekip 24 Mart 2016 tarihinde Şanlıurfa’da yapılacak olan grup yarışmasına Gençlik Merkezinde hazırlanarak ilimizi temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.