Bu haber kez okundu.

GENÇLER, DEĞERLER ATÖLYESİ ÇALIŞMALARINA KATILIYOR
banner229

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi gençlere yönelik "Değerler Atölyesi” çalışmaları yürütüyor.

Milletine sevdalı, milli ve manevi değerlerine bağlı ve donanımlı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen atölye çalışmalarında Mart ayı içerisinde “Çalışkanlık” teması işleniyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç bu ay yapılan atölye çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “İnsanlık tarihine baktığımız zaman bütün büyük işleri çok çalışkan ve azimli insanların başardığı da ortada. İster büyük kuruluşlara, bütün büyük takımlara, büyük insanlara yakından bakın, onların ortak özelliğinin azim ve iş disiplini olduğunu görüyoruz. Bu atölye çalışmalarını yaygın eğitim metotlarıyla uygulayarak çalışkanlık bilincinin gençlerimizde oluşmasını sağlıyoruz.” dedi.

Gençlik Lideri Salih İnan, “Değerler Atölyesi kapsamında her ay farklı bir tema işliyoruz. Bu ay çalışkanlık temasını gençlerimizle işledik. Eğitimlerimizi yaygın eğitim metotlarıyla işliyoruz. Gençlerimiz bu yöntemle  derslere katılmaktan oldukça memnun” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.