Bu haber kez okundu.

GENÇ MEMUR-SEN'DEN VALİ TUTULMAZ'A ZİYARET
banner229
Genç Memur-Sen Siirt İl Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti.
Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanlığına seçilen Yunus Emre Diriarın, beraberinde il yönetim kurulu üyeleriyle Vali Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti. Sendika çalışmaları hakkında Tutulmaz'a bilgi veren Diriarın, Genç Memur-Sen'in "İlim, irfan ve hikmet yolunda şuurlu gençlik" bilinciyle kurulduğunu ve yüksek ahlak değerlerine sahip nitelikli bir kamu çalışanı topluluğunun ortaya çıkmasını sağlamayı amaçladığını söyledi.
Gençliğin sosyal gelişmelere duyarlı olması gerektiğini ifade eden Diriarın, "Üretken ve girişimci ruhun, kaynak ve teknoloji ile birleşip yeni ve ileri çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak, ekip çalışması, kurumsallaşma ve köklü müesseselerin ortaya çıkmasına yönelik çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz.
Bunun yanında toplumumuzun geçmişten günümüze getirdiği kültürel ve manevi değerlerle beslenmiş bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak en önemli hedeflerimizdendir" dedi.
Vali Tutulmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençliğe yönelmenin önemli olduğunu işaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.