Bu haber kez okundu.

Genç Memur-Sen Başkanı Diriarın,"Evet" Kararının Çıkması Gençler İçin Büyük Önem Taşıyor
banner229

Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın, halk oylamasında "evet" kararının çıkmasının gençler için büyük önem taşıdığını bildirdi.

Diriarın, yaptığı açıklamada, Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının "evet" ile sonuçlanması durumunda seçilme yaşının 25'ten 18'e ineceğini söyledi.

Gençlerin temsilcileri olarak halk oylamasını önemsediklerini ifade eden Diriarın, şunları kaydetti:"Türkiye'de son yıllarda yapılan önemli reformların devamı için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin halkımızdan da onay alması önemlidir. Yeni sistem, ülkemizin güvenliğinde önemli görevler alan gençlerimizin ülkemizin yönetiminde de söz sahibi olmasına fırsat tanıyor. Geleceğimiz olan gençlerimizi yarına ertelememeli, onlardan bugünden daha aktif bir şekilde faydalanmalıyız.

Gençlerimiz başta olmak üzere, herkesin 16 Nisan'daki halk oylamasında 'evet' oyu kullanması gerektiğine inanıyor, bu konuda da herkesten destek bekliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.