Bu haber kez okundu.

"Gelin Kardeş Olalım" Kardeşlik Projesi Tillo İlçemizde Başladı
banner229

Antalya Valiliği Bünyesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından "Gelin Kardeş Olalım" başlığı ile hazırlanan kardeşlik projesi başladı.

 Bu Kapsamda Antalya İli Elmalı İlçesi Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Heyeti Tillo Kaymakamı Erkan Savar'ı Makamında ziyaret etti.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün iyi niyet mektubunu Tillo Kaymakamı Erkan Savar' a takdim eden heyet Tillo ilçemizde yapılacak tarımsal faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Gelin kardeş olalım projesinin amacı, kardeş Antalya İli Elmalı İlçesi ve Tillo ilçelerimizin refah düzeyini arttırarak ülkemizin küresel rekabette daha fazla söz sahibi olmasını sağlamak, gelecek kuşaklara ambarları dolu bir Türkiye bırakmaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.