Bu haber kez okundu.

Valilik, Boğulma Olaylarına Karşı Uyardı
banner229

İlimiz sınırları içerisinde bulunan Alkumru Barajı ve Hidroelektrik Santrallerinin, feyezan dönemi süresince (15 Mart - 30 Haziran) ve özellikle yaz aylarında vatandaşların gerek piknik gerekse serinlemek amacıyla Botan Çayı havzasında suya girdikleri, bununda vatandaşlarımız açısından büyük bir risk oluşturduğu anlaşılmıştır.

İlimiz sınırları içerisinde bulunan tüm Baraj ve Hidroelektrik Santrallerinin havzalarında önceki yıllarda yaşanan boğulma olaylarının yaşanmaması ve boğulma olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanması bakımından halkımızın, dikkatli olması, çocukların bu konuda aileleri tarafından uyarılmaları, büyük önem arz etmektedir.

Baraj, gölet ve sulama kanallarında boğulma olaylarının bir daha yaşanmaması için vatandaşlarımızın konuya gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.