Bu haber kez okundu.

“Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına “ Projesi Kapsamında 300 Öğrenci Geziye Gidiyor
banner229

Siirt Belediyesi ve Gaziantep Şahinbey Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına “ projesi kapsamında 300 öğrenci geziye gidiyor.

Kardeş belediyemiz Gaziantep Şahinbey ve Belediyemiz tarafından organize edilen Proje kapsamında 300 öğrenci 6 grup halinde Şanlıurfa, Gaziantep ve Çanakkale illerini gezme fırsatı bulacak. İlimiz okullarında okuyan öğrencilerin katılım göstereceği “ Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” gezisinin ilk turu Cuma günü başlıyor.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü İrfan Tekin Başkanlığında 7 Nisan Cuma günü başlayacak gezi 3 gün sürecek. Belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüs ile 7 Nisan Cuma günü yola çıkacak 50 kişilik kız öğrenciler ilk olarak Gaziantep ilini gezecek. Ardından Şahinbey belediyesinin tahsis ettiği uçakla Çanakkale’ye gidecek öğrenciler burada şehitliği ve tarihi yerleri gezecekler.

Gaziantep, Şanlıurfa ve Çanakkale’ye düzenlenen geziye katılan Siirtli 50 öğrenci, gittikleri illerin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini yakından görme ve tanıma fırsatı bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.