Bu haber kez okundu.

Gazeteci Yazar M.Nuri Yardım’dan  Devlet Hastanesine Kitap Desteği
banner229

Edebiyatın değişik alanlarında yayınlanmış 45 in üstünde eseri bulunan Gazeteci yazar hemşerimiz Mehmet Nuri Yardım, Siirt Devlet Hastanesinde kurulması planlanan kütüphane hakkında bilgi almak ve kitap bağışında bulunmak üzere Devlet Hastanesine gitti.

Devlet Hastanesi Müdürü Alper Işık’tan çalışmalar hakkında bilgi alan M.Nuri Yardım eserlerinden bazılarını imzalayarak kütüphaneye bağışladı.

Bu güne kadar kütüphaneye bağışlanan kitapları inceleyen Yardım, bundan sonrada bu kütüphaneye destek vereceğini ve çevresindeki yazar ve yayınevleri ile kitapseverlere destek çağrısında bulunacağını söyledi.

Yardım, daha sonra Hastane Müdürü Alper Işık’la birlikte kütüphane için ayrılan yerde incelemeler yaptı ve bazı önerilerde bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.