Bu haber kez okundu.

GAP PROJELERİ, SİİRT’TE MASAYA YATIRILDI
banner229

Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Siirt’te Yapıldı.

Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve beraberindeki heyet, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyaretin ardından, Siirt genelinde, GAP idaresi tarafından desteklenen projeler ile önümüzdeki yıl uygulanması planlanan ekonomik-sosyal kalkınma projelerinin görüşüldüğü, değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Mustafa Tutulmaz, Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, GAP İdaresi yetkilileri, kurum müdürleri ve ilgili diğer proje uzmanları ve yürütücüleri katıldı.

Toplantıda; Siirt il ve ilçelerinde, GAP kapsamında yürütülen ve önümüzdeki dönemde uygulanması planlanan projeler masaya yatırıldı.

Gap yetkilileri tarafından, kurumun yürüttüğü çalışmalar ve destek verilen projeler hakkında bilgi verildi.

Siirt’te ekonomik ve sosyal gelişmelerinin değerlendirildiği toplantıda, Siirt ve ilçelerinin, GAP projelerinden daha çok yararlanmaları amacıyla bölgenin sosyo-ekonomik yapısına uygun proje üretmeleri ve proje uygulamalarında karşılaşılan sorunlar, geleceğe yönelik beklentiler, hizmetler için öncelikler belirlenerek, Gap idaresince finanse edilen yatırımların verimliliği değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sema 7 yıl önce

Ne zaman kideçemisi söyleyin kap