Bu haber kez okundu.

FISTIK HIRSIZLARI ŞEBEKESİNE DARBE
banner229
Son zamanlarda artış gösteren fıstık hırsızlıklarına karşı çiftçiler kendileri çeşitli önlemler almaya devam ederken, hırsızlara bir darbe Gökçebağ beldesinden geldi.
Beldedeki bağ ve bahçelerden gece boyu bir ton civarında fıstık toplayan 9 kişilik bir çete köylülerin çabaları sonucu yakalandı. Çete üyeleri gece boyu topladıkları fıstıkları beraberlerinde getirdikleri eşekle beldenin yakınlarındaki bir kayalık alana götürerek, salkımlarından ayırmaya çalışırken yakalandılar.
Fıstıklar o civardaki bahçe sahipleri arasında eşit bir şekilde paylaşıldı. 9 kişi ise adli soruşturmanın ardından adliyeye sevk edildi. 8 kişi tutuklanarak ceza evine gönderilirken 1 kişi ise serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtFıstıkHrsızları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.