Bu haber kez okundu.

Firari Şahıs Siirt’te Yakalandı
banner229

Batman İlamat ve İnfaz Bürosu’nun 2014/3602 sayılı Yakalama Emri ile ’Yakalama’’ ve ‘’Zorla Alıkoyma/Kaçırılma’’ suçundan aranan Firari Şahıs Siirt'te Yakalandı

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; ‘’Yakalama’’ ve ‘’Zorla Alıkoyma/Kaçırılma’’ suçundan aranan N.Ç isimli şahsın yakalanması amacıyla Siirt İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde, Şüpheli N.Ç ‘nin mağdur M.Ö ile birlikte Siirt Eski Karayolu üzerinden Siirt İl Merkezine gelecekleri bilgisinin alınması üzerine, Siirt İl Merkez İlçesi Doğan mahallesi mevkiinde icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında yakalanmıştır.
Meydana gelen olay ile ilgili Siirt cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilerek, alınan talimatı ile zorla kaçırılan ve alıkonan M.Ö isimli şahsın ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış, şüpheli N.Ç ise kesinleştirilmiş hapis cezasına istinaden tutuklanarak, Siirt Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzen ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için millettin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

SİİRT VALİLİĞİ

Anahtar Kelimeler:
SiirtBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.