Bu haber kez okundu.

Filistin Şehidi İbrahim Bilgen Mezarı Başında Anıldı
banner229

Marmara Gemisine Düzenlediği Saldırıda Hayatını Kaybeden İbrahim Bilgen, Mezarı Başında Anıldı
Gazze’ye yardım götürürken İsrail saldırısına uğrayan ve Mavi Marmara yapılan saldırıda hayatını kaybeden 10 kişiden biri olan İbrahim Bilgen’in 7. Şehadet yıldönümünde dün Şeyh Musa mezarlığında mezarı başında anıldı.
İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi ile İHH İnsani Yardım Derneği tarafından organize edilen ve birçok seveni, ailesi ile dostunun katıldı anma programında Hacı Abdülhakim Sancak (Çarşı) Camisi Müzezzini Mehmet Nuri Bildik Hoca Tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve aynı caminin İmam Hatibi olan Nevzat Erdabakoğlu tarafından dualar edildi.
Mezarı başında bulunan Şehidin oğlu Yusuf Bilgen: “Başta Filistin işgali olmak üzere tüm İslam coğrafyasındaki zulümlerin ortadan kalkması için dua ile temenni ediyoruz. İsrail askerleri sivil insanlara, silahsız insanlara baskın düzenleyip on vatandaşımızı şehit etmişti. Gazze özgürleşene kadar biz davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu vesile ile burada toplanan bütün arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Anma etkinliğine kalabalık bir  vatandaş topluluğunun yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve bir grup üyede katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.