Bu haber kez okundu.

FİDAN DİKİMİ VE UÇURTMA ŞENLİĞİ
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi, Siirt Üniversitesi ve Genç Tema Topluluğu işbirliğiyle fidan dikimi ve uçurtma şenliği düzenlendi.
Siirt Üniversitesi Kezer Kampüsünde gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürleri Nesim Toprak ve Keriman Saraçoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, SKS Daire Başkanı Selim Keleş, SKS Şube Müdürü Emin Şen, üniversite personelleri, Gençlik Merkezi üyesi gençler ile Genç Tema Topluluğu üyeleri katıldı.
21 - 26 Mart Orman Haftası ve “Gençlerin İyilik Ağacı” Projesi kapsamında gerçekleşen etkinlikte ilk olarak protokol üyeleri ile gençler tarafından alana 250 adet fidan dikimi yapıldı. Fidan dikiminin ardından uçurtma şenliği düzenlendi. Çok sayıda katılımcıyla gerçekleşen şenlikte gençler kadar büyükler de uçurtma uçurtmanın heyecanını yaşadı, eğlenceli bir gün geçirdi.
Neşeli ve güzel bir gün geçirdiklerini belirten katılımcılar böyle bir şenlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman’a, etkinlikte yer alan topluluk üyelerine ve gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.