Bu haber kez okundu.

Fevzi Sevgili’den Önemli Açıklamalar
banner229
AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili, önemli açıklamalarda bulundu.
1 Kasım Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kalırken, seçim hareketliliği kendini hissettirmeye başladı. 7 Haziran Genel Seçimlerinde iktidarı az bir farkla kaybeden ve 13 yıldır tek başına hükümet kuran AK Parti, seçim listesine Fevzi Sevgili ile girerek Siirt’te seçim sonuçlarını değiştirmeyi amaçlıyor.
Rahmetli Nizamettin Sevgili’nin oğlu Fevzi Sevgili de babası gibi güzel hizmetlere vesile olacağı beklentisi nedeniyle halk tarafından genel kabul görülen Sevgili, her gün ziyaret ve etkinliklere katılarak seçim çalışmalarını hızlandırdı.
SİİRT’İN KUCAKLAYICI İSMİ FEVZİ SEVGİLİ
Siirt’te her kesime hitap eden Sevgili, barış ve demokrasiye verdiği önemi ile biliniyor. Hiçbir annenin ağlamamasını gerektiğine vurgu yapan Sevgili, yaptığı açıklamada; “Her gün insanlarımızın ölmesi hepimizi derin üzüntüye boğmaktadır. Hiçbir anne ve baba evladının görüşü, ideoloji ne olursa olsun, acısını yaşamak istemez. Çünkü Anne ve Babalar yaratılışı gereği evlatlarına düşkündürler.” Dedi.
ANKARA PATLAMASINDA YAŞAMI YİTİRENLER YAŞATILACAK
Ankara’da yaşanan menfur olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelilerine ise başsağlığı dileğini ileten Sevgili, “Yaşamını yitiren Siirtli hemşerilerimiz için Vilayet, Siirt Belediyesi ve İlçe Belediyelerimiz ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek vefat eden hemşerilerimizin isimlerini Okullara, caddelere, parklara ve benzeri umumi alanlara verilmesini sağlanarak isimlerinin ölümsüzleştirilmesi için girişimlerde bulunacağım. “diyerek önümüzdeki süreçte çalışma başlatacağını söyledi.
HEMŞERİLERİMİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM
Siirtli hemşerilerimizin teveccühünü memnuniyetle karşıladığını söyleyen Sevgili, “Seçilmem halinde tüm Siirt’in vekili olacağım ve en iyi şekilde temsil etmek, hizmet etmek için var gücümle çalışacağım. Halkımızın ilgisine layık olma ve Siirtlilere hizmet etmenin sorumluluğun büyük olduğunun farkındayım. Ama 7 gün yetmiyorsa 8 Gün, 24 saat yetmiyorsa 25 Saat mesai yaparak bu sorumluluğun hakkını vermeye talibim.” Dedi.
KARDEŞÇE VE HUZURLU BİR SEÇİM OLACAK
Seçimlere sayılı günler kaldığını anımsatan Sevgili, “Tüm Siirt Halkının vereceği karara hepimiz saygı göstereceğiz. Demokratik ülkelerde seçmen iradesinin tezahürünün öneminin farkındayım. Tüm Siirt halkı olarak provokasyonlara itibar etmeyerek, hür irademizle sandıklara giderek oylarımızı kullanacağız. Seçimler gelip geçer ama kardeşlik bakidir. Seçimler bitse yine birbirimizin yüzüne bakacağız, hayat yine devam edecek. Memleketimiz için hangi sonuç hayırlıysa o olsun. Kazanan memleket olsun.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiFevzi Sevgili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.