Bu haber kez okundu.

FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ DİŞ TARAMASINDAN GEÇTİ
banner229
Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin öğrencilerin sağlıklı dişlere sahip olabilmeleri amacıyla başlattığı taramalar devam ediyor.
Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri de Ağız Diş Sağlığı Merkezi’ne gitti. Burada öğrencilerin ağız ve dişleri muayene edildi ve florur takviyesi yapıldı. Taramaları gerçekleştiren Diş Hekimi Ömer Tatlı şunları söyledi; “Amacımız bu yaştaki çocuklarda sıklıkla görülen diş çürüğünü önlemek. Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapılan protokol gereği çocuklarımız buraya getiriliyor ve bizlerde koruyucu tedaviyi uyguluyoruz. Dedi.
Ağız Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Şeyhmus Bayam’da il genelinde öğrencilerin ağız diş taramasının yapılacağını ve florür takviyesi gerçekleştirileceğini söyledi. Bayam, 8000 öğrenciye bakanlığın gönderdiği diş macunu ve diş fırçasının dağıtılacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.