Bu haber kez okundu.

Fetö Soruşturmasında 4 Kişi Tutuklandı
banner229

Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 15 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY Terör Örgütüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında;FETÖ/PDY terör örgütünün il yapılanmasının deşifre edilerek çökertilmesi amacıyla bu güne kadar yapılan kapsamlı soruşturmalarda aralarında örgütün yönetici konumunda yer aldığı tespit edilen şahıslara yönelik muhtelif tarihlerde yapılan operasyonlarda yakalanarak adli makamlara sevkedilen meslekten ihraç bir öğretmen, bir özel okulda görevli öğretmen ile 2 özel şirket çalışanı tutuklandı.

Ayrıca, meslekten ihraç edilen bir öğretmen, görevdeyken gözaltına alınan 2 öğretmen, bir öğretim görevlisi hakkında tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol kararı verildi, 3 zabıt kâtibi, 2 infaz koruma memuru, bir mübaşir ve bir teknisyen ise savcılıkça serbest bırakıldı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.