Bu haber kez okundu.

Siirt Tabipler Odası Başkanı Ekrem Bilek'ten Tıp Bayramında 4 Maddelik Öneri
banner229

Siirt Tabipler Odası Başkanı Op.Dr. Ekrem Bilek,14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında; bilimsel ve toplumsal sağlık anlayışının hakim olmasını temenni ederek, dört maddelik bir öneride bulundu.
Bilek, "14 Mart Tıp Bayramı'nın kutlandığı bu günlerde bilimsel ve toplumsal sağlık anlayışının, iyi hekimliğin, nitelikli sağlık hizmetinin sunulması için

1- Polikliniklerin, acil başvuruların, ameliyatların MR çekimlerin artması sonucu hastalarımıza muayenede daha fazla zaman ayırmamız gerekir. (en az 15 dakika) 
2- İyi niyetle mesleğimizi yaparken yoğun bir şiddetle maruz kalıyoruz, şiddeti düzenleyecek hukuki düzenlemeler yapılmalıdır.
3- Özellikle bu konuda çalışan hekimlerin çalışma surelerinin ve emeklilikte insanca bir ücret sağlanmalıdır. 
4- 15 Temmuz sonrası KHK'larla işine sor verilen 2 bin 750'ye yakın hekimlerin durumu hukuken yeniden gözden geçirilmelidir.

Bu dileklerin çözüleceği inancıyla tüm meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.