Bu haber kez okundu.

Ergün Demirhan Göreve Başladı
banner229

Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Gıda ve Yem Şube Müdürü iken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 12.02.2018 tarih ve 001290 sayılı oluru ile Siirt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine getirilen Ergün Demirhan 15.02.2018 tarihi itibari ile görevine başladı.

Yalova ilinde Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görevinden ayrılarak Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak atanan Ergün Demirhan; "Siirt yabancı olduğum bir şehir değil, tarım sektörü olarak yakından takip ettiğim, hem Dünya'da hem de Ülkemizde adından söz ettiren, sektörde söz sahibi olan bir tarım kenti olduğunu biliyorum.

Bende buraya "Balına Tad, Fıstığına katkı, Toprağına Hizmet" etmeye geldim. Alnımızın akıyla öncelikle Siirt’in bulunduğu seviyeyi daha da ileri götürme arzusundayım. Çalıştığım süre içerisinde çalmadık kapı, görüşülmedik çiftçi, uğramadığımız işletme kalmayacak.

Allah, görevimizin önemi ve sorumluluğu bilincinde mesai arkadaşlarım ve tarım sektöründeki tüm paydaşlarımızla birlikte İlimiz tarımına ve çiftçilerimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.
Yalova'daki dostlarıma ve mesai arkadaşlarıma ayrılırken göstermiş oldukları kadirşinaslıkları için teşekkür etti.

Demirhan, bu görevi kendisine tevdi eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba beyefendiye, Güvenini ve desteğini esirgemeyen AK Parti Siirt Milletvekilimiz, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Prof. Dr. Sayın Yasin Aktay hocamıza, AK Parti Siirt İl Başkanımız Sayın Özgür Çalapkulu' na en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
METİN 6 yıl önce

HAYIRLI OLSUN,BAŞARILI OLMANIZ DİLEĞİYLE...

Avatar
memet 6 yıl önce

hayırlı olsun, Allah sana hayırlı hizmetler nasip etsin,

Avatar
BARIŞ 5 yıl önce

HAYIRLI OLSUN

Avatar
BARIŞ 5 yıl önce

HAYIRLI OLSUN MÜDÜRÜM