Bu haber kez okundu.

Fatih Sevgili'den Darbeler Konferansı
banner229

Cihannüma Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Fatih Sevgili,  TÜRGEV Konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği "Hz.Osman'dan günümüze darbeler, Türkiye'nin geleceği ve konumu" konulu bir konferans verdi.

Cihannüma Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Fatih Sevgili, önceki günlerde ilimize bağlı bütün ilçelerde vermiş olduğu konferanslardan sonra, son konferansı Siirt'tte verdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜRGEV) Konferans salonunda gerçekleşen konferansta konuşan Sevgili, "1071 Malazgirt Zaferinin ardından günümüze kadar iç ve dış düşmanlar mutlaka kirli emellerini gerçekleştirmiş, özellikle bu oyunlarda ve darbe girişimlerinde büyük bir artış görülmüştür." dedi.

"Kimi zaman cennet mekan Sultan Abdülhamit Han'da olduğu gibi karalama kampanyası başlatmış, Kızıl Sultan olarak ilan edilmiş ve tahttan indirme girişimlerini gerçekleştirmişler, kimi zamanlarda ise tıpkı 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi başarısız olmuşlardır" diyen Sevgili, sözlerini şöyle sürdürdü: "15 Temmuzdan günümüze ülkemiz üzerinde birçok hain darbe girişimleri gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy'un, söylemi gibi tek dişi kalmış canavarlar hiçbir zaman uyumayacaklar. Uyumuş gibi görünseler de yalancı bir dostane tutum içerisine girseler de buldukları her fırsatta kanlı emellerini gerçekleştirmek için harekete geçeceklerdir. Bu gerçek bu şekilde karşımızda durduğuna göre hepimize uyanık kalmak düşüyor. Korkulu rüya görmektense uyumamak daha iyidir gerçeğinden hareketle her zaman birbirimize kenetlenmeliyiz."

Konferansa, Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcıları, sivil toplum kuruluşları ve kurum amirleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.