Bu haber kez okundu.

Evet’in Siirt'te Elde Ettiği Başarıda İl Başkanı Çalapkulu'nun Başarısı Var
banner229

Referandumda ‘evet’ oylarının arttığı Güneydoğu illerinin başında Siirt geliyor. Kentte sandık başına giden seçmenin yüzde 47.8’i tercihini ‘Evet’ten yana kullandı.

AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde aldığı oy oranı yüzde 36.7’ydi. ‘Evet’in Siirt’te elde ettiği başarıda, ailesini teröre kurban veren İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun büyük katkısı var. Güneydoğu’da ‘Evet’ lehindeki referandum sonuçlarını vatandaşın devlete olan inancının artmasına ve terör örgütünün baskının azalmasına bağladıklarını belirten Çalapkulu, sonuçlara ilişkin hazırlayacakları detaylı bir raporu AK Parti Genel Merkezi’ne göndereceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, baba ve kardeş acısını yüreğine gömüp PKK’nın hendek ihaneti nedeniyle sekteye uğrayan Çözüm Süreci’ni sahiplenen isimlerden biriydi. ANAP’lı eski Siirt Belediye Başkanı Mahmut Çalapkulu’nun evi, 11 Ekim 1991’de teröristlerce basılmış, Çalapkulu ve oğlu Halil Özkan hayatını kaybetmişti.

Seçimlere 9 gün kala düzenlenen suikast, Siirt’te dengeleri değiştirmiş, Çalapkulu’nun ANAP’ın milletvekili aday listesinde yer alan bacanağı Ahmet Eriş adaylıktan çekilmişti.

20 Ekim’deki seçimlerde de SHP’nin HEP kökenli 3 adayı milletvekili olarak Meclis’e girmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali sayın 7 yıl önce

gönderilecek o raporda lütfen siyasette daha önce ismi geçmemiş olan yeni isimlerin aday olarak gösterilmesini ekleyiniz.

Misafir Avatar
maho ağa 7 yıl önce @ali sayın

Neyin raporu il teşkilatının raporumu? özgür ve lobisinin raporumu?ona bakacak olursak ak parti kurucuları bizleriz derler..:) :D
geçti o günler..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Sait 7 yıl önce

Evet başarı vardır ama bu başarıda parti yönetiminin hiç bir katkısı yoktur. İlçelerde küskün çok köyler var. Bunlara giden stklar oldu. Davaya kazandıran diriliş fikri asım derneği olmuştur. Ve en önemlisi bu başarı reisin başarısıdır.Yeni yüzler gelmedikçe menfaatçı yapı gitmedikçe 2019 hüsran olacaktır bizler açısından

Misafir Avatar
VATAN56 7 yıl önce @Sait

Stk'larda Diriliş fikri asım teşkilatını kutlarım.güzel çalışma yaptınız Stk'larda zaten benim gördüğüm bi onljavascript:void(0)ar vardı varsa bi yanlışım siirt halkı beni düzeltsin..

Beğenmedim! (1)
Avatar
Sait 7 yıl önce

Bu başarı sadece reisin ve onun için çalışan stkların bil hassa diriliş fikri asım derneğinin başarısıdır. İlçelerde çalışan küskünleri davaya kazandıran kimmiş bi araştırılsın bakalım!

Avatar
Siirtli 7 yıl önce

Neyin basarisi?bu basari recep tayyip erdogan sevdalilarin bşdarisidir.daha siz ilcelerde salonlari dolduramiyorsunuz ak parti genel baskan yrd.yasin aktay,ozgur,ve il teskilati olmasina ragmen konferanslaruniz genel anlamda boş bunu ne ak parti il teskilatina nede ozgure mal edemezsiniz bu siirt halkin reise olan sevdalilarindir siirt halki kör degil ya kim ne ediyor kim ne yapiyor kim ne calisti referandumda siz halen zannediyorsunuzki hersey tipki eskisi gibi olacak saniyorsunuz.hayir vAllahi de billahide artik hic bisey eskidi gibi olmsyacak..

Avatar
muhammed 7 yıl önce

Bırakın tribünlere oynamayı Siirt teşkilatı bitmiş yükselen oylar teskilat sayesinde asla değil bunu tüm Siirt halkı biliyor sadece küskünleri toparlayan bir iki sivil toplum kuruluşu keşke gizli bir müfettiş yollansada gerçekler ortaya çıksa teşkilat sadece bir kaç kişi kendi çıkarları doğrultusunda iş yaparlar babaların malıymış gibi partiyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanırlar

Avatar
memet 7 yıl önce

Kurtalan ve Zokayta neler oluyor, başkan burda hep oylar azalıyor, bunu bir araştırın, teşkilatta sıkıntı varsa değiştirin, önümüzde 2019 seçimleri var hem belediye hem teşkilat zayıf ordaki teşkilat bol bol protokollerde yer alıyor ama maalesef seçime gelince hep hezimet Özgür başkan nu sana bir nasihattır. ve diyorumki bundan sonra en büyük hizmet edilmesi gereken ilçeler şirvan, pervari ve tillodur.

Misafir Avatar
Sabahıl ğeyr :D 7 yıl önce @memet

Ne o daha düne kadar canım özgur babam özgür diyenler adam gibi adam diyen paragöz ihaleci rantcılar şimdide eleştiri ne ayaksınız :)
kurtalan zokayta çokmu üzüldün? fevzi için :D

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
weleye 7 yıl önce @memet

Onuda fevzi sevgiliye sormak lazım hani ak parti ampülü kıran,hani ak parti aleyhinde calışanlar varyaa,hani kurtalanda elimi sallasam 10bin oy alırım diyenler varya bırak kurtalanı zokayta bakalım herşey ortada değilmi..hani nerde 10bin oyun? kurtalan halkı ve zokayt size artık dur demenin vaktidir demişler..geçmiş olsun

Beğenmedim! (1)
Avatar
dondurma kaymaq 7 yıl önce

Ayaz efendi bak cok yakında çok önemli bürokrasiler siirte gelecekler.haberin olsun dondurmaları iyi pişir kıvamı tadı güzel oslun.Ne demek istediğimi anladınmı? :) :D
ayaz efendi siz varya siz.Elbet bi gün

Avatar
KARTO 7 yıl önce

Şuana kadar hep hizmetler Siirt merkeze yapılmış ilçelere ne yapılmış bir baksınlar hiç bir şey ilçelerden gelen vatandaşların talepleri hiç bir tanesi yerıne getirilmedi il yönetımın hiç bir başarısı ve çalışması yok veren oylarda TAYİP ERDOĞAN için verildi zaten bu il teşkilatı devam ederse bir daha ki seçimde siirt 3 0 sıfrı kaybeder öncelikle il teşkilatı kompile değişmeli örnek olarak il teşkilatı kaç defa kurtalan a baykana ve diğer ilçelere gidip çalışmalara katılmış yok partiye yakın olarak binlerce vatandaşın talepleri geliyor ama malesef cevap verilmiyor yardımcı olunmuyor sadece sayısı 5 bini geçmeyen Siirt merkezde oturan ARAP kesimine hizmet edilmektedir.diğer vatandaşlar 2. sınıf muamele görülmektedir.Örneği İL başkanı arap merkez ilçe başkanı arap kadın kolları başkanı arap gençlik kolları başkanı arap mılletvekili arap ee kalan yaklaşık 300 bin nufus nasıl bunlara oy versin siz söyleyın bur da genel merkezi bunu özellikle araştırılsın il de bütün kurum amirleri araptı