Bu haber kez okundu.

Esnaf AVM'ler Karşısında Direnemiyor
banner229
Siirt Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı M.Rıfat Ayyıldız, 7 ayda 227 esnaf iş yerini kapattığını söyledi.
Esnaf ve sanaatkarın, AVM'lerin karşısında direnemediğini belirten Ayyıldız, şöyle konuştu: "AVM'ler bugünkü durumlarıyla yalnız bakkalları değil mobilyacıdan konfeksiyoncuya kadar 50 civarında değişik esnafımızı etkilemeye başladı. Yılın ilk 7 ayındaki rakamlara baktığımızda bunu görüyoruz. Bu süre içerisinde ilimiz genelinde 227 esnaf kepenk kapattı.
Bu süre içerisinde ise 311 kişi iş yeri açma cesaretini gösterdi. Böyle giderse bir kaç yıl sonra mahallerimizin bakkal amcaları ile çok sayıda esnafımız tarihe karışacak. Bu nedenle AVM'ler için gerekli düzenlemelerin yapılmasını, esnaf ve sanatkârımızın desteklenmesini istiyoruz."

Anahtar Kelimeler:
SiirtEsnafRıfat Ayyıldız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.