Bu haber kez okundu.

Eski Türkiye'yle, Yeni Türkiye'yi Gazeteyle Anlatıyorlar
banner229
AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanlığı, "Eski Türkiye" gazetesini ev ev, kapı kapı dağıtıp vatandaşları bilinçlendiriyor.
AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz yaptığı açıklamada, vatandaşlara AK Parti'den önceki günleri anımsatmak amacıyla kadın üyeleriyle beraber gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
Eski Türkiye'nin hizmet ile yönetilmediğini savunan Temiz, şunları dile getirdi: "Bu gazetede gördüğünüz gibi eski Türkiye manşetlerle yönetiliyordu. Türkiye artık manşetlerle değil hizmetlerle yönetilen bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , bu göreve talip olduğu zaman 'Muhtar bile olamaz' diye attıkları başlıkları unutmadık. Hastanedeki hasta kuyrukları, hatta yatak sayıları yetmediğinden dolayı bahçede kalıp vefat eden hastaları, eczanelerdeki ilaç kuyruklarını unutmadık.
Okullardaki kitap eksikliği konusunda ben kendim mağdur oldum. Babam memur olduğu için alamadığı kitap yüzünden öğretmenim tarafından sınıftan atılmıştım. Şu anda özellikle 1996-1997 doğumlu ve şu an oy kullanacak olan gençlerimiz bu yokluğun hiçbirini görmediler."
Başörtüsü yasağı nedeniyle birçok kızın yurt dışına okumak için gittiğini ifade eden Temiz, ekonomik durumları olmayanların da eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kaldığını anlattı. AK Parti'nin herkesi kucaklayan ve hizmetleriyle Türkiye'yi yöneten bir parti olduğunu belirten Temiz, şöyle konuştu: "Türkiye, ekonomisi ve sosyal anlamda o kadar ilerledi ki bunları istemeyen dış güçler bu hizmetlere engel olmaya çalışıyor.
Kürt, Türk, Alevi Sunni... Her anlamda herkese kucak açan AK Parti hükümeti oldu. Bu gazeteyi halkımıza 13 yıl neleri başardığımızı hatırlatmak amacıyla dağıtıyoruz. Halkımızın verdiği desteklerle biz bunları yaptık. O
nlar bizi desteklememiş olsaydı bunların hepsi şu an hayaldi ama verdikleri oylar sayesinde biz bunları gerçekleştirdik. Hiçbir söz havada kalmadı. Onlar konuşur, AK Parti yapar." Temiz, Türkiye'de hizmetlerin devamı için herkesin 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde de AK Parti'yi desteklemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.