Bu haber kez okundu.

Eski Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan Duruşmasında Karar Çıktı
banner229

Eski Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'a "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 8 yıl 9 ay, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan da 1 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Siirt 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, tutuklu sanık Bakırhan, Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Savunmasını yapan Tuncer Bakırhan, üzerine atılı suçları reddederek, beraat talebinde bulundu.

Avukatları da Bakırhan'ın terörist cenazelerine katılmakla dini vecibelerini yerine getirdiğini savunarak, mahkemeden müvekkillerinin beraatine karar verilmesini talep etti.

Sanık avukatlarının savunmalarının tamamlanmasının ardından mahkeme heyeti duruşmaya kısa bir ara verdi.

Verilen aranın ardından mahkeme heyeti, sanık Tuncer Bakırhan'a "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 8 yıl 9 ay, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan ise 1 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası verilmesini kararlaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 6 yıl önce

dinsizler ne zamandan beri dini vecibeleri yapar oldular...