Bu haber kez okundu.

Eski Araç Lastikleri Ellerinde Yeniden Şekillendi
banner229

Siirt'te engelli öğrenciler topladıkları eski araç lastiklerini yeniden şekillendirdi.

Türk Telekom Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi'nde eğitim gören, görme, işitme ve zihinsel engelli öğrenciler, topladıkları araç lastiklerini, atölye derslerinde boyayarak saksıya dönüştürdü. İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay'ın da katıldığı etkinlikle öğrencilerin hazırladığı saksılara okul bahçesinde fidan dikildi.

Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar yaptığı açıklamada, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliğiyle, öğrencilerin yaptıkları çalışmaya destek vermek amacıyla okula fidan getirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin önemli bir çalışmaya imza attığını ifade eden Amcalar, şunları kaydetti: "Şunu unutmayalım ki herkes birer engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimize engel olmaktan ziyade engellerini aşmaları için onlara destek vermek hepimizin bir görevi olmalıdır.

Bu okulumuzda eğitimlerini sürdüren bazı engelli kardeşlerimiz, boyadıkları lastikleri fidan saksısına dönüştürdüler. Bugün onlara destek vermek amacıyla burada bulunuyoruz."

İl Emniyet Müdürü Tokyay ve İl Milli Eğitim Müdürü Suay, öğrencilerle diktikleri fidanlara can suyu verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

sayın müdürüm Allah rızası için sizin görevi başından ber kuşkumuz yok ve olmayacak ama sizden tek bir ricamız var siirt jandarma karşısında ki halen inşaat halinde oln ve yapımı durdurulan binanın akibeti ne olacak orası esrar ve tinerci yuvasına dömiş gece gündüz orasında her şey var ama tek bir güvenlik yok Allah rızası için oraya bir el uzatın ve şu gençleri bu bataklıktan kurtarı Allah yar ve yardımcınız olsun