Bu haber kez okundu.

Eski AK Partili Kayabağlar Belediye Başkanı Nafi Sevgili HDP'ye Geçti
banner229
Siirt ilimizin en büyük beldesi olan Kurtalan Kayabağlar da 2004-2014 yılları arasında iki dönem üstüste AK Parti Kayabağlar Belediye Başkanlığı yapan ve son yapılan yerel seçimlerde de yine AK Parti'nin adayı olan Nafi Sevgili ve akrabaları HDP’ye katıldılar.

Aralarında Siirt Milletvekili Adayı Hatice Seviptekin, HDP Kurtalan İlçe Başkanı Abdulğafur Kubilay Eşbaşkan Nadire Uçar, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri ile HDP heyetini ağırlayan Nafi Sevgili, yapılan ikramlar sonrası beraberindeki kalabalık bir kitle ile Kayabağlar HDP Seçim Koordinasyon Merkezine alkışlar ve sloganlar eşliğinde katılım yaptılar.

HDP Kurtalan İlçe Başkanı Abdulğafur Kubilay; “ Sevgili ailesi çok değerli bir aile, yıllardır bölgemizde bu halk için çok güzel işler başardılar. Aynı zamanda halkımızda kendilerine karşı gerekli saygı ve sevgiyi göstermiştir. Bugün Kürt halkının varlık ve yokluk mücadelesidir ve güzel olan şey bu dönemde halkına sahip çıkmasıdır. Bu önemli süreçte bu halkı yalnız bırakmayıp bu partiyi sahiplendiğiniz için size teşekkür ediyoruz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
remzi 9 yıl önce

senden beklenen buydu zaten erkek adam cesur adam diğer sevgililer gibi değilsin sen zaten farklısın çünkü gizliden destek vermek nereye kadar dimi bize yaşasın hdp

Avatar
murat 9 yıl önce

afif beyin neyi oluyordu bu zat bilen varmı

Avatar
adil 9 yıl önce

bide darısı diğer sevgülülerin başina bir de