Bu haber kez okundu.

Eş Başkan Bakırkan, GABB’ni Daha’da Güçlendireceğiz
banner229
 Siirt Belediyesi ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği  (GABB) Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, 2015 Yılı GABB I. Meclis toplantısında  yaptığı konuşmada, Birlik imkanlarını daha büyük hale getirerek, paylaşarak, bölüşerek  daha da güçlendireceklerini ifade ederek,   bu konuda da emeği geçen tüm Birlik üyesi belediyelerin eş başkanlarına teşekkür etti.
GABB’’nin 2015 Yılı I. Meclis toplantısı Diyarbakır Bağlar Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenledi.  Düzenlenen toplantıya GABB Eş Başkanları Tuncer Bakırhan ve Gültan Kışanak’ın yanı sıra birlik üyesi 118 belediyenin belediye eş başkanları katıldı.
Saygı duruşu ile başlayan meclis toplantısında, 2014 Mali Yılı kesin hesabı ile faaliyet raporu görüşülüp oy birliği ile onaylanırken, Birlik iştiraki BİL-YAP Ltd. Şti. sermayesinin % 500 arttırılmasının kabul edildi.
GABB ve Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Eş başkanı Gültan Kışanak’ın yaptığı konuşmada ardından GABB Meclisi Elazığ Bükardi belde belediyesinin  Birlik üyeliği için yaptığı başvurusu kabul etti.  
Toplantıda, birlik faaliyet alanlarında kadın çalışmalarını yürütmesi ve Afet Acil koordinasyonu yönetim merkezi oluşturulması için karar alınırken, 2015 Yılı kesin hesabı onaylandı. Birlik hizmet binasının yapımı için 3 milyon 5 bin  TL ek ödenek ayrılması  oy birliği  ile  kabul edilen  toplantıda,  Birlik birimlerinin görev ve çalışma yönetmeliği onaylandı.
‘GABB’ni Daha’da Güçlendireceğiz’
GABB ve Siirt Belediyesi Eş Başkanı Tuncer Bakırhan meclis toplantısında yaptığı konuşmada,   Birliğin imkânlarını daha da büyüterek ve bu imkânları üye belediyeler ile paylaşarak, bölüşerek halka daha iyi hizmet sunmak için büyük bir çaba harcadıklarını ifade etti. Bakırhan, son bir yılda ortada doğuna yaşanan gelişmelerin ve savaşların bölgede bir insanlık dramı yaşanmasına neden olduğunu ifade ederek, “ bölge halkının ve Birlik üyesi belediyelerin ve STK’ların bu yaşanan insanlık dramına gösterdiği duyarlılıkla büyük bir affettin önüne geçti. Ancak hala bu insanlık dramı tamamen sona ermiş değil. Bu dram önümüzdeki günlerde başka sorunlar ile karşılaşmamıza neden olabilir. Seçim sonrası çok farklı senaryolar ortaya çıkabilir. Her zaman her noktada hazırlıklı olacağız. Bu konuda da yönetim olarak ellerinden gelen çabayı gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
 Meclis toplantısı dilek ve temenniler sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.