Bu haber kez okundu.

EŞ Başkan Bakırhan’dan Katliamda Yaşamını Yitirenlerin Taziyesine Ziyaret
banner229
Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, Ankara katliamında yaşamını yitiren Vedat Erkan, Aycan Kaya ve Rıdvan Akgül için Siirt’te kurulan taziyeleri ziyaret ederek, ailelere taziye ziyaretinde bulundu.
Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan beraberinde HDP Siirt Milletvekilli Prof. Dr. Kadri Yıldırım, HDP Milletvekili adayları, HDP ve DBP ilçe yöneticileri, bölge belediye eş başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, çok sayıda STK temsilcisi ve yüzlerce yurttaş ile birlikte Ankara'daki katliamda yaşamını yitiren Vedat Erkan (19), Aycan Kaya (44) ve Rıdvan Akgül'ün taziyesi ziyaret etti.
İlk olarak, Vedat Erkan için Baykan (Hawêl) ilçesine bağlı Çelikli (Baqinê) köyünde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Bakırhan ve beraberindekiler, daha sonra Barış Mahallesi'nde bulunan Mehmet Sincar Parkı'ndaki Halk Evi'nde Aycan Kaya ve son olarak Kooperatif Mahallesi'nde bulunan Hacı M. Fatih Erden Taziye Evi'nde, BTS Adana Genel Sekreteri Rıdvan Akgül için kurulan taziyeleri ziyaret ederek, Vedat Erkan, Aycan Kaya ve Rıdvan Akgül’ e Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTaziyeTuncer Bakırhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.