Bu haber kez okundu.

ERUH’TA KOSGEB DESTEKLİ İŞLETMELERE BİR YENİSİ EKLENDİ
banner229
KOSGEB’e başvurarak eğitimlere katılmaya hak kazanan Eruhlu girişimci Abdülmecit TEĞİN, KOSGEB’den aldığı belge ve destek ile Eruh’ta market açtı. İşyeri açılışı Eruh Kaymakamı Murtaza DAYANÇ ve KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ tarafından gerçekleşti.
Eruh kaymakamı Murtaza DAYANÇ yaptığı açıklamada, ilçemizde KOSGEB desteğinden faydalanarak işletmesini kuran girişimcilere bir yenisinin eklendiğini, girişimcimizin KOSGEB ’ten 15 BİN TL Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat, Yazılım ve Ofis donanımı desteği ile 12 BİN TL İşletme Gideri desteği olmak üzere toplam 27 BİN TL geri ödemesiz (hibe) desteği aldığını söyleyerek, bu işletmenin tüm ilçemizdeki girişimci adaylarına örnek olmasını temenni etti.
Eruh’ta KOSGEB desteğini alarak kendi işletmesini kuran girişimciye başarı dileklerinde bulunan KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ yaptığı açıklamada, Siirt’in tüm ilçelerinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verildiğini belirterek, eğitim alıp yeni işletme kuranlara KOSGEB 30 BİN TL (geri ödemesiz) HİBE ve 70 BİN TL (geri ödemeli) faizsiz kredi desteği verdiğini söyledi.
ERKILIÇ yeni işletme açmak isteyen girişimcilerin mutlaka il Müdürlüğümüz’ den KOSGEB’in girişimcilere sağladığı destekler hakkında bilgi almaları gerektiğini belirtti.
İşletme sahibi Eruh kaymakamına ve KOSGEB yetkililerine bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için ve kendilerine sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhKosgebİşletme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.