Bu haber kez okundu.

Valilik, Belediye Başkan Yardımcılarıyla İlgili Açıklama Yaptı
banner229

Siirt Valiliği olarak, halkımıza sunulacak hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmek amacıyla Belediyecilikte deneyimli ve profesyonel bir ekiple çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Bu nedenle, 24/11/2016 tarihli Valilik oluru ile Siirt Belediye Başkanlığına geçici görevlendirilen Siirt Kamu Hastaneler Birliğinde görevli Yener Tanık, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Zekeriya Butur ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Gülal Aygün’ün geçici görevleri 27/08/2017 tarihli Valilik oluru ile sona erdirilmiştir.

Siirt Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Zekeriya Butur, Gülal Aygün ve Yener Tanık’a Siirt Belediyesinde yapmış oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, asli görevlerinde başarılar diliyoruz.

Konu ile alakalı bazı basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan iddialar tamamen asılsız olup, hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla,  asılsız ve yalan haber yapan ve yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

                                                                                                         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirt li arabacı 7 yıl önce

sayın valim ve sayın ilbaşkanım ve sayın işkur müdürüm bir insanı işe aldığınız zamn niye bir netikim avrak istiyorsunus yasagereğimi yoksa formalitamı mesela gundem gazetesini satanı işe aldınız ve ya yeni mahalle vkarakolun başkomserini şehit düşüren adamı işe aldını ve adına iki dükkan olanı işe aldını ve 10 senede vergi mukkwellefi olan insaları işe aldınız halkla dalgamı geçiriyorsunuz bunu özzellikle sayın yener tanık daha iyi biliyor

Avatar
baran 7 yıl önce

açıklama yetersiz...değerli başkanları zan altında bırakmamak lazım.