Bu haber kez okundu.

Eruh ‘ta Kayyum Belediye Başkanı Dayanç, Halkla Bütünleşti
banner229

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan belediyeler arasında bulunan Eruh belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için bütün imkanlarını seferber ediyor.

Kayyum olarak atandığı belediyede ilçenin temel sorunları ile ilgilenen Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmemeye özen gösteriyor.

Bulduğu her fırsatta esnaf ve halkla bir araya gelen Kaymakam Dayanç, sorunları bir de halkın ağzından dinleyerek not almayı ihmal etmiyor. İlçenin en yoğun caddesindeki bir kahvehaneye giderek, burada vatandaşlarla çay içip sohbet eden Dayanç, “Görevimize başladığımızdan itibaren ilçemizin geneli ile alakalı bir takım tespitlerimizi yaparak çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Dayanç, Eruh’ta 8 saat burada çalışmıyoruz, 24 saat ne eksiğiniz varsa onu tespit edip buna çözüm bulma arayışı içerisindeyiz. Bu konuda sizlerin talepleri görüşleri, öncelikleri, bizim için ciddi derecede önemlidir. Siz varsanız biz burada varız, siz yoksanız biçim burada işimiz yok. Eruh Halkı hizmetin en iyisine layık.

Belediyemizin ve diğer kurumlarımızın kapısı her daim açıktır. Tek başıma değil hep birlikte burayı yöneteceğiz. Hep birlikte sorunlarımıza çare olacağız, siz bana sorunlarınızı ileteceksiniz, biz de var gücümüzle bu sorunların üstesinden gelmeye gayret edeceğiz dedi.

İlçeye kayyum olarak atanan belediye başkanından memnun olduklarını belirten bir vatandaş, “Kaymakam bey bütün hizmetleri yapıyor, kendisine teşekkür ediyoruz. Önceden biz hizmet görmedik, bundan sonra hem kaymakamımıza hem belediye başkanımız olarak kendisine teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.